Соња Стамевска

Историја

02 октомври, 2017 1.61 KB csv 7007d2093ec44bc3ae64a1c9a44d7bb0

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈУ Детски дом „11 Октомври“ - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "820.000, 00 денари", 2016 2023,

Други приходи, Имот на брачен другар, Рента, "2.000, 00 денари", месечно,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Деловен простор, /, 15 м2 Скопје 2009 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "740.000, 00 денари", 1.200 м2 Скопје 2009 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "2.600.000, 00 денари", 46 м2 со 6 м2 Скопје 2012 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, /, "- Книн, Хрватска 2016 1/2", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, /, "300 м2 Книн, Хрватска 2016 1/2", Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "200.000, 00 денари", Опел Вектра 2002/2015, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "350.000, 00 денари", БМВ 2005/2017, Стекнување со договор за купопродажба