Владимир Ристевски

Историја

03 април, 2016 1.80 KB csv 7d86f559c3ed5466bc9b7e1361b1c962

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Агенција за електронски комуникации

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "3.013.500, 00 денари", 2012 20 години,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, -, 52 Скопје 2012 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, -, 81 м2 Битола 1981 1/1, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, -, 81 м2 Битола 1981 1/1, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на родители, Непрецизиран имот, -, 22 м2 Битола 1981 1/1, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на родители, помошни простории, -, 67 м2 Скопје 1981 1/1, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на родители, помошни простории, -, 70 м2 Битола 1981 1/1, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, -, 52 м2 Скопје 2012 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брат, Моторни возила, "167.000, 00 денари", Фолксфаген Голф 2001/2014, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "123.000, 00 денари", Опел Астра Г 2000/2015, Стекнување со договор за купопродажба