Илами Исејни

Историја

10 мај, 2018 624 B csv 8f5550a6c7cd33f7530c8cea3fae9857

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Просторен информативен систем

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00 денари", 2016 -,

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "1.800.000, 00 денари", 64 м2 Гостивар 2001 1/2, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "210.000, 00 денари", Мерцедес 220 2001/2011, Стекнување со договор за купопродажба