Владимир Пивоваров

Историја

25 октомври, 2020 1.37 KB csv d024301142c98876661deab30bcd0fd6

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Национален координатор за интегрирано гранично управување > Влада на Република Северна Македонија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Други приходи, Имот на брачен другар, Приходи од продажба на семејна куќа, "1.230.000, 00", 2018,

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "2.460.000, 00", 68 м2 Куманово 2018 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "9.200.000, 00 денари", 320 м2 Куманово 1998 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.500.000, 00 денари", 92 м2 Куманово 1994 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Побарувања, недал податок, По основ на неисплатени плати, "900.000, 00 денари", 2013-2014, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Мазда 626 1999/2012, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Рено Лагуна 1998/2010, Стекнување со договор за купопродажба