Башким Бесими

Историја

03 април, 2016 1.26 KB csv 97005c7ebba1bc885e676f5d56ebeb2e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Заменик на Претседател > Судски совет на Република Македонија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=5...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "580.171, 00 денари", 2010 -,

Други приходи, Личен имот, Капар од продаден недвижен имот, "887.400, 00 денари", 2011,

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "1.270.800, 00 денари", 6.250 м2 Пирок 1991 1/6, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа за одмор, "400.000, 00 денари", 45 м2 КО Лисец 2011 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "12.200.000, 00 денари", 332 м2 Тетово 1985, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "2.135.000, 00 денари", Мерцедес Бенз 2007/2007, - недал податок -

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "820.610, 00 денари", Опел Астра 1.4 2010/2010, Стекнување со договор за купопродажба