Маја Велиновска

Историја

28 април, 2020 518 B csv 778f4e5c3f13756460a51029b2dea572

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ОЈУ Детска градинка Димче Мирчев - Велес

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "2.000.000, 00", 60 м2 Велес 2005 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "300.000, 00", Ланчиа муса 2004/2016, Стекнување со договор за купопродажба