Добрила Јовевска

Историја

15 септември, 2019 1.48 KB csv 25d935d2cc6c66941c0ebd78cb126e78

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ „Ванчо Китанов“ - Пехчево

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "300.000, 00", 2019 2021,

Други приходи, Личен имот, Исплатени седници, "169.711, 00", 2019,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "500.000, 00 денари", 9.475м2 Пехчево 1993 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "3.000.000, 00 денари", 197м2 Пехчево 2008 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Производни капацитети, "10.000.000, 00 денари", 409м2 Пехчево 2000 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "1.200.000, 00 денари", Волфсваген Туарег 2006/2006, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Сузуки Џими 2001/2010, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "300.000, 00", Тојота Рав 4 2006/2019, Стекнување со договор за купопродажба