Хана Попова Петрушева

Историја

02 октомври, 2017 867 B csv d2ae0bb470f7f97f5e1644b0ad47b8a1

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈП Комунална чистота

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на деца, Штеден влог, "денари 31.210, 00", Стопанска банка 2011, Стекнување на друг начин

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "100.000, 00 денари", 2007 -,

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "59.498, 00 денари", 2017 2019,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "70.000, 00 денари", 2009 -,

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Фолксваген пассат 1999/2011, Стекнување со договор за купопродажба