Весна Пачешкоска

Историја

06 декември, 2019 1.09 KB csv bed266343f9e305585aad368195ba76a

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈОУДГ „Весело Штркче“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "30.000, 00", Комерцијална банка јули 2019, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "41.000, 00", јули 2019 септември 2019,

Недвижен имот, Имот на брат, Деловен простор, -, - с. П. Рувци - -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, -, - с. П. Рувци - -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брат, Машини и друга опрема, -, Мерцедес -/-, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брат, Моторни возила, -, Опел Вектра -/-, Стекнување со договор за купопродажба