Марина Алексовска

Историја

28 април, 2020 1.84 KB csv 9f93a18a81e3bf6f15f5714be802abce спореди
01 септември, 2019 1.85 KB csv af4f28fa08f27ab10f0f8baffb808078

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈОУДГ Ангел Шајче Куманово

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизен депозит, "1.000, 00 евра", Охридска банка 2017, Стекнување на друг начин

Друг имот, Имот на брачен другар, ПЗУ Специјалистичка ординација Др Жарко-Куманово, "3.690.000, 00 денари", , Стекнување со договор за купопродажба

Други приходи, Имот на брачен другар, Дивиденда, "800.000, 00 денари", 2015,

Други приходи, Имот на брачен другар, дивиденда, "585.413, 00", 2017,

Други приходи, Имот на брачен другар, дивиденда, "659.435, 00", 2016,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Градежно земјиште, "380.840, 00", 566 м2 Куманово 2018 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа во изградба, "2.250.000, 00", - Куманово - -, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "2.152.500, 00 денари", 64 м2 Куманово 2012 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "246.000, 00 денари", "1141 м2 С.Љубодраг, Р Македонија 2014 1/2", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "2.152.500, 00 денари", 76 м2 Куманово 2014 1/2, Стекнување со наследство