Велимир Цветановски

Историја

12 ноември, 2017 991 B csv 66b24d14276b5da027b53f338a9b6c91

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > НУ Музеј на тетовскиот крај - Тетово

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "250.000, 00 денари", 2010 2018,

Недвижен имот, Личен имот, Лозје, "180.000, 00 денари", 423 м2 Тетово 2015 1/3, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.389.000, 00 денари", 66 м2 Тетово 2000 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "24.000, 00 денари", Лада Самара 1996/2009, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "150.000, 00 денари", Мерцедес А170 2000/2010, Стекнување со договор за купопродажба