Лазо Трајков

Историја

28 мај, 2016 1.27 KB csv 1381c8dccc1a71bd56f6719030674f85

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈУ Меѓуопштински центар за социјални работи - Гевгелија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "EUR 12.500, 00", Халк банка 2009, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "денари 365.000, 00", Халк банка 2012, Стекнување на друг начин

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "135.000, 00 денари", 2012 2016,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Градежно земјиште, "300.000, 00 денари", 415 м2 Гевгелија 2014 1/3, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште под објект, "100.000, 00 денари", 174 м2 Гевгелија 2014 1/3, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "50.000, 00 денари", Фолксваген Голф 1989/2014, Стекнување со договор за купопродажба