Марија Димитрова

Историја

28 април, 2020 913 B csv cc69835b80256a6f50521871d35d2b97

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈЗУ Центар за јавно здравје - Штип

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "360.000, 00", 2017 2022,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Гаража, "200.173, 00", 15.00 м2 Штип - -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "15.200, 00", 38 м2 Штип - -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "1.293.794, 30", 57.42 м2 Штип - -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "240.000, 00", Мерцедес бенз е220 2003/2012, Стекнување со договор за купопродажба