Елена Устамитова

Историја

02 септември, 2018 896 B csv 9505956f7f8699f7ed50bea78d30b0ab

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈУДГ,,БУБА МАРА,,ОА Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на деца, Штеден влог, "40.000, 00", - 2016, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "4.528.800, 00", 2017 2047,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "3.340.850, 00", 62 м2 Скопје 2017 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "3.340.850, 00", 62 м2 Скопје 2017 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "300.000, 00", Голф 5 2005/2012, Стекнување со договор за купопродажба