Реси Абдурахмани

Историја

03 април, 2016 734 B csv 03478cab94b47cc2a4c7aab01b0f25b5

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Агенција за стокови резерви

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=4...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Личен имот, Куќа за одмор, "1.500.000, 00 денари", 120 м2 Попова Шапка 2013 1/1, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа со двор, "9.000.000, 00 денари", 150 м2 со 325 м2 Тетово 1980 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "420.000, 00 денари", Фолксваген Голф 5 2005/2010, Стекнување со договор за купопродажба