Викторија Јовановска

Историја

25 октомври, 2020 1.61 KB csv 8d64f3298c4bb4a74bc89e34e4da06c8 спореди
06 декември, 2019 1.66 KB csv d3b763b22abb543a18c5e3482e44ce43

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > медицински директор > ЈЗУ Универзитетска клиника за гинекологија и акушерство

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "4.173.000, 00", 2018 2034,

Долгови, Личен имот, Кредит, "2.136.633, 00", 2006 2024,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "6.371.400, 00", 259 м2 Струмица 2015 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Производни капацитети, "49.996.004, 00 денари", 1967 м2 Струмица 2003 1/1, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "2.152.500, 00 денари", 42 м2 Скопје 2014 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "4.920.000, 00", 82 м2 Скопје 2019 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на деца, Стан, "3.822.225, 00 денари", 116 м2 Струмица 1999 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "280.000, 00 денари", Цитроен Пикасо 2010/2010, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Имот на деца, Удели, "480.500, 00", - 2020, Стекнување со договор за подарок