Сеад Личина

Историја

03 април, 2016 1015 B csv 80c576fac9ce0525ab2a1ce371e7890d

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈКП Петровец

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=5...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на родители, Градежно земјиште, "300.000, 00 денари", "1.000 м2 село Долно Коњари, Скопје 1969 -", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "300.000, 00 денари", "80 м2 село Долно Коњари, Скопје 1988 -", Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "250.000, 00 денари", Фолксваген Голф 4 1997/2010, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "30.000, 00 денари", Фолксваген Голф I 1984/2003, Стекнување со договор за купопродажба