Исмаиљ Камбери

Историја

04 јануари, 2022 1.63 KB csv 966ae5f8230525f53e1539140dbdaf59

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Член на комисија > Комисија за заштита од дискриминација

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на родители, Девизен депозит, "1.000, 00 ЕУР", Комерцијална банка 2018, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на родители, Девизен депозит, "10.000, 00 ЕУР", Стопанска банка 2020, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "9.694, 00 ЕУР", Кооперативна банка 2013-2020, Стекнување на друг начин

Долгови, Имот на родители, Кредит, "2.942.400, 00", 2018 2036,

Долгови, Имот на родители, Кредит, "613.000, 00", 2019 2024,

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "9.195.000, 00", 230 м2 Тетово 2000 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "3.678.000, 00", 59 м2 Скопје 2018 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "367.800, 00", Тојота Корола 2007/2008, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "735.000, 00", Опел Корса 2019/2019, Стекнување со договор за купопродажба