Љубомир Тасески

Историја

03 април, 2016 897 B csv e5e4e7b2808e4253c72ee948ba15a9b7

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Основно училиште “Јонче Смугрески“ - с.Обршани

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=4...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа во изградба, "1.100.000, 00 денари", 40 м2 Прилеп 1990 1/1, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "1.100.000, 00 денари", 80 м2 Прилеп 2005 1/2, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Скутер Кивеј 2007/2007, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "65.000, 00 денари", Југо 1992/2000, Стекнување со договор за купопродажба