Милка Здравковска

Историја

02 октомври, 2019 1.90 KB csv 29774e93b8516c60aa93a1c003e783cc

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Декан > Факултет за медицински науки при Универзитет Гоце Делчев Штип

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "10.932, 72 ЕУР", Комерцијална банка АД Скопје 2008/2018, Стекнување со договор за купопродажба

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "2.000, 00 УСД", Комерцијална банка АД Скопје 2017, Стекнување со договор за купопродажба

Долгови, Личен имот, Кредит, "400.000, 00", 2019 2022,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "4.966.000, 00", 95 м2 Скопје 2018 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "138.965, 00", 8468 м2 Долнени 1985 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Двор, "2.400.000, 00", 170 м2 Скопје 2013 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "4.430.000, 00", 72 м2 Скопје 2003 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, помошни простории, "480.000, 00", 37 м2 Скопје 2013 -, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "184.500, 00", Ауди А4 2003/2014, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "60.000, 00", Матис Даеву 2007/2015, Стекнување со договор за купопродажба