Илбер Сеља

Историја

01 септември, 2019 1.31 KB csv 6837286c45932a1c177dc7c6f6b49e9c

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Агенција за примена на јазикот што го зборуваат најмалку 20% од граѓаните на РСМ

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, недал податок, Кредит, "2.252.000, 00", 2011 2021,

Долгови, недал податок, Кредит, "240.000, 00", - -,

Други приходи, недал податок, Доктор на медицина, "24.000, 00", 2011,

Други приходи, недал податок, Универзитетски професор, "33.000, 00", -,

Недвижен имот, недал податок, Земјиште, "1.540.100, 00", - Скопје 2018 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, недал податок, Куќа, "9.240.633, 00", - Скопје 2018 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, недал податок, Стан, "3.696.253, 00", 68 м2 Скопје 2011 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, недал податок, Моторни возила, "153.750, 00", Опел Корса 2001/2014, - недал податок -

Подвижен имот, недал податок, Моторни возила, "553.900, 00", Мерцедес ц 200 2005/2016, - недал податок -