Жарко Симески

Историја

07 февруари, 2019 1.23 KB csv ac8bc4a402ccdcf446862da6407599c3

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Здравствен дом Македонски Брод

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Депозит, "260.000, 00", Комерцијална банка 2016-2017, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Депозит, "150.000, 00", Комерцијална банка 2015-2017, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "180.000, 00", 2015 2018-2019,

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "600.000, 00", - с.Дебреште 1990 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "2.000.000, 00", 200 м2 МБрод 1980 -, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "150.000, 00", Опел Корса 2004/2004, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Личен имот, Сопственички удел, "300.000, 00", - 2003, Стекнување на друг начин