Ален Георгијев

Историја

06 декември, 2019 1.79 KB csv a9db31fc435029f3229fdb20558d1b06

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > медицински директор > ЈЗУ Клиничка болница Штип

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.585.690, 00 денари", 2018 2029,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "120.000, 00 денари", 2014 -,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "40.000, 00 денари", 2014 /,

Други приходи, Личен имот, продажба на ПМВ Опел Мерива, "462.750, 00", 17.09.2018-20.03.2019,

Други приходи, Личен имот, хонорар од консулт. услуги, "360.000, 00", 2019,

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "2.511.190, 00", 74 м2 Штип 2018 3/4, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Дел од куќа, "319.623, 00 денари", 18 м2 Штип 1994 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "1.478.853, 00 денари", 73 м2 Штип 2004 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "1.718.950, 00 денари", 77 м2 Штип 2004 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Поло Класик 1.6 1997/2014, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "984.000, 00 денари", Ауди Q3 2014/2018, Стекнување со договор за купопродажба