Гоце Величковски

Историја

07 февруари, 2019 520 B csv ae27415bef779fd83e88ba4f3c382350

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈПКД „Росоман“ Росоман

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Друго, "20.381, 00 денари", - -,

Долгови, Личен имот, Друго, "219.067, 00 денари", - -,

Долгови, Личен имот, Друго, "25.768, 00 денари", - -,

Долгови, Личен имот, Друго, "340.908, 00 денари", - -,

Долгови, Личен имот, Друго, "833.689, 00 денари", - -,