Владимир Роме

Историја

28 април, 2020 1.74 KB csv 14c6d5829f782344ffd48030804fbd60

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > СОТУ „Ѓорги Наумов“ БИТОЛА

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, 2.565 австралиски долари, Еуростандард банка АД Скопје 2015-2016, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "123.434, 00", Еуростандард банка АД Скопје 2018-2019, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "178.000, 00", НЛБ банка АД Скопје 2019-2020, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "31.000, 00", Еуростандард банка АД Скопје 2018-2019, Стекнување на друг начин

Долгови, Заеднички имот, Кредит, "3.690.000, оо денари", 2013 2033,

Долгови, Личен имот, Дебитна картичка, "60.000, оо денари", 2013 2022,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "20.000, оо денари", 2013 2022,

Недвижен имот, Личен имот, Стамбено деловен објект, "9.000.000, оо денари", 298 м2 Битола 2016 1, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "492.000, оо денари", Опела Астра Ј 2011/2019, Стекнување со договор за купопродажба