Амире Ибрахими Хајредини

Историја

01 септември, 2019 370 B csv 014e0c35781e38882bd319d08f8f3982

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ОУ Мехмет Дерала - с.Градец

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, недал податок, Кредит, "9.000, 00", 2017 2024,

Недвижен имот, недал податок, нема пријавено, "50.000, 00 ЕУР", 340 м2 с.Градец 2018 -, - недал податок -