Ајше Селмани

Историја

03 април, 2016 2.73 KB csv 320b7088d4696309e20c24dd3e98d33a

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Центар за стручно образование и обука

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=9...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брат, Девизна платежна картичка, "EUR 5.000, 00", Австрија месечно, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарска платежна картичка, "денари 26.000, 00", Стопанска банка месечно, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на родители, Девизна платежна картичка, "EUR 10.000, 00", Австрија месечно, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на сестра, Денарска платежна картичка, "EUR 4.000, 00", Австрија месечно, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "денари 350.000, 00", НЛБ Тутунска банка месечно, Стекнување на друг начин

Долгови, Имот на брат, Кредит, "180.000, 00 денари", 2012 година 4 години,

Недвижен имот, Заеднички имот, Двор, "2.500.000, 00 денари", "300 м2 село Першевце, Тетово - -", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "4.000.000, 00 ден", "450 м2 село Першевце, Тетово - -", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "15.000.000, 00 ден", "20.000 м2 село Першевце, Тетово - -", Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брат, Моторни возила, "370.000, 00 денари", Фолксваген Пасат 2008/2011, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на сестра, Благородни метали, "600.000, 00 денари", Златен накит -/2005, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Благородни метали, "600.000, 00 денари", Златен накит -/1993, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "600.000, 00 денари", Опел Корса 2008/2008, Стекнување со договор за купопродажба