Елизабета Чингаровска

Историја

03 април, 2016 1.51 KB csv e22132654824e9b2e2899c767cc0aa66

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Државен пазарен инспекторат

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=4...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизна штедна книшка, "EUR 400, 00", Комерцијална банка 2009, Стекнување со договор за подарок

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "EUR 400, 00", Комерцијална банка 2009, Стекнување со договор за подарок

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, плата, Стопанска банка месечно, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "240.000, 00 денари", - -,

Долгови, Личен имот, Кредит, "300.000, 00 денари", 2008 година 2011 година,

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00 денари", 2009 година 2014 година,

Друг имот, Личен имот, златен накит, "350.000, 00 денари", , Стекнување со наследство

Други приходи, Личен имот, приходи од член на одбор за ревизија, "5.000, 00 денари", од 01.02.2009,

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "11.000.000, 00 денари", 180 м2 Скопје 2008 дел, Стекнување со договор за градба