Трајче Тодоровски

Историја

01 септември, 2019 353 B csv f9115b00b15809d8da6276eee7f698d1

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Член на Училишен одбор > СОУ „БОГДАНЦИ“ - Богданци

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Дозволено пречекорување на трансакциска сметка, "40.000, 00", 2019 2020,

Долгови, Личен имот, Кредит, "100.003, 00", 2017 2020,