Ајфер Аџигора

Историја

01 септември, 2019 1.68 KB csv 8b3b998374da1b250511589b29fde171

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ОУ „Мите Богоевски“ Ресен

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Други приходи, Имот на брачен другар, овошни насади, "600.000, 00", декември,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "400.000, 00", 3290 м2 Ресен 2009 3290 м2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "900.000, 00", 6877 м2 Ресен 2009 6877 м2, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "1.902.235, 00", 342 м2 Ресен 2010 342 м2, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Помошни објекти, "1.000.000, 00", 158 м2 Ресен 2013 158 м2, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Други превозни средства, "420.000, 00", Трактор Тафе 42 2012/2012, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "250.000, 00", Комбе Мерцедес Спринтер 1998/2005, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "300.000, 00", Мерцедес А-180 2005/2017, Стекнување со договор за купопродажба