Јасминка Новакова-Стојановска

Историја

17 февруари, 2017 966 B csv a3a19a45d121cfef8ff1dd8780571e4c спореди
03 април, 2016 742 B csv f9ae31ae17ac7dbb3cb67c520359cd20

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Државен ученички дом “Мирка Гинова“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=3...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Заеднички имот, Кредит, "33.000, 00 евра", 2012 20 години,

Долгови, Заеднички имот, Кредит, "689.415, 00 денари", 2007 6 години,

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "2.950.356, 00 денари", 65 м2 Битола 2012 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Заеднички имот, Моторни возила, "869.000, 00 денари", Фиат Добло 1.3 2007/2007, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "233.000, 00 денари", Рено Еспаце 2003/2016, Стекнување со договор за купопродажба