Насер Адеми

Историја

03 април, 2016 1002 B csv 24c6518ecdc30a83b1085a99425a0df4

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Заменик главен државен ревизор > Државен завод за ревизија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=4...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Други приходи, Заеднички имот, Приватна фирма, нема податок, -,

Недвижен имот, Имот на брат, Деловен простор, "2.500.000, 00 денари", 24 м2 Скопје 2008 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брат, Куќа, "4.500.000, 00 денари", 100 м2 Скопје 2009 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "9.250.000, 00 денари", 200 м2 Скопје 1954 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брат, Моторни возила, "500.000, 00 денари", Мазда 3 2005/2005, Стекнување со договор за купопродажба