Весна Шопоска

Историја

03 април, 2016 1.13 KB csv 1cd25291ffa0d23ed49d844cd8aca8be

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Основно училиште “Дебрца“- с. Белчишта

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=4...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "денари 159.000, 00", Стопанска банка -, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "денари 25.000, 00", УНИ банка -, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "денари 40.000, 00", Охридска банка -, - недал податок -

Друг имот, Заеднички имот, Средства во готово, "15.000, 00 евра", , - недал податок -

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "2.000, 00 евра", Југо Темпо 1.1 1996/-, - недал податок -

Хартии од вредност, Имот на брачен другар, Акции, "6.720, 00 денари", 70 -, - недал податок -