Ерхан Фејзов

Историја

30 јуни, 2016 390 B csv 034d623b264a2e7c0b54de8eafa3dafe

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Претставник во училишен одбор > СУГС „Шаип Јусуф“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "793.786, 00 денари", 2015 2022,

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "3.000.000, 00 денари", 107 м2 Скопје 2012 1/1, Стекнување со наследство