Фанија Наумовска

Историја

10 мај, 2018 864 B csv fe12e2a5d7ea8c8f010cf934bfee60ad

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > СОУ Јосип Броз Тито - Битола

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "600.000, 00", 2012 2020,

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00", 2013 2019,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа во изградба, "3.500.000, 00", 170 м2 Битола 2011 1/2, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "2.500.000, 00", 84 м2 Битола 2015 1/2, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "150.000, 00", Шевролет Калос 2006/2007, Стекнување со договор за купопродажба