Елизабета Крстева

Историја

02 септември, 2018 844 B csv ad4123f96f2793ae153ba11e80a3dee5

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Центар за јавно здравје Битола

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "420.000, 00 денари", 2017 36 месеци,

Недвижен имот, Имот на деца, Стан, "1.361.000, 00 денари", 47 м2 Битола 2016 прв кат од семејна куќа, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.360.000, 00 денари", 47 м2 Битола 2002 прв кат од семејна куќа, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "382.000, 00 денари", Фолксваген Пасат 2006/2017, Стекнување со договор за купопродажба