Благојче Кривевски

Историја

28 април, 2020 1.79 KB csv 82e64f7da359d28f5cdd59f750ff5592

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > СОЗУ „Кузман Шапкаров“ - Битола

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на сестра, Кредит, "280.000, 00 денари", 2016 2023,

Долгови, Личен имот, Кредит, "400.000, 00 денари", 2019 2027,

Долгови, Личен имот, Кредит, "420.000, 00 денари", 2016 2023,

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "500.000, 00 денари", 2.690 м2 Битола 2015 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "600.000, 00 денари", 2.000 м2 Битола 2015 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "2.000.000, 00 денари", 72 м2 Битола 1965 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "2.100.000, 00 денари", 69 м2 Битола 1972 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на сестра, Стан, "900.000, 00 денари", "20, 5 м2 Охрид 2014 -", Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "50.000, 00 денари", Ренаулт Кангу 1.2 1999/2012, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "230.000, 00 денари", "Фиат Браво 1, 6 2009/2019", Стекнување со договор за купопродажба