Димитар Гакев

Историја

02 септември, 2018 398 B csv b0915a09dfe2ec2aba6fe2b2378854ec

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Државен инспекторат за градежништво и урбанизам

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "500.000, 00 денари", 2014 2024,

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, /, Рено Лагуна 1996/2006, Стекнување со договор за купопродажба