Гордана Манева

Историја

31 јули, 2017 601 B csv 19552bcf8601df9b612c854b81cc9c57

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ОУ „Раде Кратовче“ - Кочани

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Заем, "21.300, 00 денари", 2010 -,

Долгови, Личен имот, Кредит, "30.800, 00 денари", 2015 3 години,

Долгови, Личен имот, Кредит, "92.995, 00 денари", 2016 2 години,

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "98.400, 00 денари", Фиат Пунто 2000/2012, Стекнување со договор за купопродажба