Гордана Јованоска

Историја

01 септември, 2019 347 B csv 06c9af71b0d47ca52846b8a409e094ed

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈП Билјанини Извори - Охрид

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "150.000, 00 денари", Пежо 206 2002/2002, Стекнување со договор за купопродажба