Ванчо Божиновски

Историја

03 април, 2016 1.20 KB csv 13d3caf881e71f9d6c4c50c3f85665e4

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Средно училиште на Град Скопје “Димитар Влахов“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=4...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарска штедна книшка, "денари 120.000, 00", Комерцијална банка 2007, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "денари 230.000, 00", Комерцијална банка 2007, - недал податок -

Долгови, Личен имот, Кредит, "180.000, 00 денари", 2008 3 години,

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "1.347.342, 00 денари", 70 м2 Зелениково 1990 -, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "400.000, 00 денари", Киа Пиканто 2007/2007, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "430.000, 00 денари", Киа Авела 2000/2000, Стекнување со договор за купопродажба