Марина Петровска

Историја

10 мај, 2018 609 B csv b76eb8c8a35b036a985647d713335e90

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Член на Училишен одбор > СУГС „Др.Панче Караѓозов“ - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, недал податок, Кредит, "480.000, 00 денари", 2014 2019,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "1.800.000, 00 денари", "38, 5 м2 Скопје 2009 1/3", Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "90.000, 00 денари", Опел Корса 1.7 1999/2009, Стекнување со наследство