Емилија Минева

Историја

02 октомври, 2017 1.28 KB csv 0397691cab9a6e5fa2e23025dfa346d0

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > СОУ „БОГДАНЦИ“ - Богданци

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "денари 27.000, 00", Комерцијална банка -, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "247.318, 00 денари", 7.978 м2 Богданци 2010 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "2.759.762, 00 денари", 236 м2 Богданци 1981 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "3.100.000, 00 денари", 51 м2 Скопје 2016 -, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "767.220, 00 денари", Тојота Јарис 2007/2008, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Уметнички и колекционерски предмети, "63.000, 00 денари", Уметнички слики 1991/1992, Стекнување со наследство