Наде Начевска

Историја

28 април, 2020 2.08 KB csv 307d1bc9191d26bd0af4c250e2f916a3

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈОУДГ 11 Септември Ресен

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на деца, Денарски депозит, "113.800, 00", НЛБ банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Денарски депозит, "192.000, 00", НЛБ банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Денарски депозит, "192.000, 00", НЛБ банка -, Стекнување на друг начин

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "118.000, 00", 2016 2022,

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "98.000, 00", 2008 -,

Долгови, Личен имот, Кредит, "120.000, 00", 2008 -,

Долгови, Личен имот, Кредит, "124.000, 00", 2016 2022,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "7.000.000, 00", 235 м2 Ресен 2012 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Овошна градина, "1.140.000, 00", 5580 м2 Ресен 2012 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Овошна градина, "500.000, 00", 2443 м2 Ресен 2008 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Пасиште, "500.000, 00", 688 м2 Ресен 2012 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "60.000, 00", Хјундаи Пони 1995/2013, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "500.000, 00", Шкода Октавија 2012/2012, Стекнување со договор за купопродажба