Роберт Прокоповски

Историја

03 април, 2016 1.98 KB csv 3e3c51d65a8945b00d9ef2cbd3c1c3ed

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈКП „Чист Ден“ Ранковце, Крива Паланка

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=8...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "153.750, 00 денари", 2013 3 години,

Недвижен имот, Заеднички имот, Земјоделско земјиште, "180.000, 00 денари", 20.786 м2 - - -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Заеднички имот, Земјоделско земјиште, /, 1.395 м2 - - -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Заеднички имот, Земјоделско земјиште, /, 4.025 м2 - - -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Заеднички имот, Земјоделско земјиште, /, 4.080 м2 - - -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Двор, -, 414 м2 Крива Паланка - -, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, -, 85 м2 Крива Паланка - -, - недал податок -

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "585.787, 00 денари", 1.905 м2 КО Опила - -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Машини и друга опрема, "147.600, 00 денари", земјоделски машини и алати -/2013, - недал податок -

Подвижен имот, Личен имот, Машини и друга опрема, "369.000, 00 денари", Масси Фергусон 285 1977/2013, - недал податок -

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "104.550, 00 денари", Фиат Мареа 1.6 1997/2011, - недал податок -