Скендер Асани

Историја

01 септември, 2019 386 B csv 56926a27eb77484d273641c82a856e05 спореди
03 април, 2016 742 B csv 813db4ec803b5eff861e42cbabab4c04

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈНУ Институт за духовно културно наследство на Албанците-Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "615.000, 00 денари", 2014 2023,

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "6.313.500, 00 денари", 115 м2 Скопје 2010 спрат, Стекнување со наследство