Арсим Рамадани

Историја

20 октомври, 2017 670 B csv 0ac3c75ed2730e07ce32f78367c81857

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > НУ Филмски Центар Вардар Филм - Македонија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Заеднички имот, Девизна сметка, "7.000, 00", Комерцијална банка -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "1.230.000, 00 денари", - Скопје 1989 -, - недал податок -

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "101.475, 00 денари", Опел Корса 1998/2011, Стекнување со договор за купопродажба