Александар Серафимов

Историја

03 јануари, 2020 850 B csv f854fd1a64a8d36340982fc3c778b874

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈЗУ Општа болница Кочани

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "2.700.000, 00", 180 м2 Кочани 2002 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Деловен простор, "1.000.000, 00 денари", 23 м2 Кочани 2006 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.800.000, 00 денари", 46 м2 Скопје 1975 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "61.000, 00 денари", Пежо 306 ХДИ 1999/2014, Стекнување со договор за купопродажба