Гордана Анастасова

Историја

10 мај, 2018 1.64 KB csv b015a406250ee8a5a2d6e66f0fcbd0e2

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ОУ „ Св. Климент Охридски“ - Битола

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "50.000, 00 денари", 2017 -,

Други приходи, Имот на брачен другар, Дивиденда, "18.000, 00 денари", 2017,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "1.620.000, 00 денари", 54 м2 Битола 2007 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "60.000, 00 денари", "10.000 м2 село Црнеец, Битола 2010 -", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "1.500.000, 00 денари", 50 м2 Битола 1972 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "150.000, 00 денари", 500 м2 Битола 1990 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.500.000, 00 денари", 50 м2 Битола 1972 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "240.000, 00 денари", Цитроен Ц3 2006/2006, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Имот на брачен другар, Акции, "600.000, 00 денари", 20 2003, Стекнување со договор за подарок