Муса Џафери

Историја

03 април, 2016 1.98 KB csv d0d87aab253fcc057fa8fdc4c001bdfa

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Заменик на Претседател > Влада на Република Македонија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=5...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна платежна картичка, "CHF 25.043, 30", Комерцијална банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна сметка, "EUR 26.906, 13", Комерцијална банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "денари 2.468, 00", Комерцијална банка (Виза) -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "денари 4.913, 00", Комерцијална банка (Маестро) -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "денари 329.157, 00", Комерцијална банка -, Стекнување на друг начин

Други приходи, Имот на брачен другар, Приход од швајцарско осигурување, "112.000, 00 денари", месечно,

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, нема податок, 5 хектари село Зајас - -, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.500.000, 00 денари", "80 м2 Урошевац, Косово 2002 1/1", Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "450.000, 00 денари", Фолксваген Голф плус 1.4 2006/2006, Стекнување со договор за купопродажба